Politica Confidentialitate

Începând cu data de 25 mai 2018, in toate tarile membre ale Uniunii Europene (UE) va fi pus în aplicare Regulamentul 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date, cunoscut si sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation).

 

CARE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL

Orice informație prin care o persoana fizica devine identificabila, cum ar fi: un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, unul sau mai multe elemente specifice identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale etc.

 

CE ÎNSEAMNĂ PRELUCRAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea prin transmitere (inclusiv către terți), diseminare sau punere la dispoziție in orice alt mod, alăturarea/alinierea ori combinarea, blocarea/restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

 

CARE SUNT DREPTURILE CONFERITE DE GDRP

Dreptul de a fi informat (art. 12-13): Informarea persoanei vizate cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.

Portabilitatea datelor (art. 20): Persoana vizata are dreptul de a solicita portarea datelor intre Operatori.

Dreptul de a fi uitat (art.17): Când procesarea nu mai este justificata sau când persoana vizata si-a retras consimțământul

Dreptul de a face opoziție (art.21): Dreptul persoanei vizate de a face obiecții sau de a se opune anumitor tipuri de prelucrări

Dreptul de acces la date (art.15): Persoana vizata poate solicita acces la datele sale pentru a verifica daca prelucrarea este întemeiată

Dreptul de a rectifica Datele ( art.16): Persoana vizata poate solicita rectificarea datelor in cazul in care acestea sunt procesate greșit

Dreptul de restricționare a prelucrărilor (art.18): Persoana vizata poate cere restricționarea datelor folosite sau a transferului de date

Dreptul de a se opune la profilări (art. 21): Persoana vizata are dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci când aceasta se bazează pe prelucrarea automata.

 

CUM VOM PRELUCRA DATELE CU CARACTER PERSONAL

 

1. Colectarea de date la vizitarea site-ului nostru
Dacă vizitați site-ul nostru în scop pur informativ, deci în cazul în care nu vă înregistrați sau nu ne transmiteți alte informații, colectăm doar acele date pe care browserul dvs. le transmite către serverul nostru (așa-numitele fișiere de jurnal ale serverului). Când apelați site-ul nostru, colectăm următoarele date necesare pentru noi din punct de vedere tehnic pentru ca pagina să se poată afișa în browserul dvs.:

Site-ul nostru vizitat

Data și ora accesării

Cantitatea de date transmise

Sursa/linkul de referință prin intermediul căruia ați ajuns pe site

Browserul folosit

Sistemul de operare folosit

Adresa de IP folosită (eventual, cu IP-ul ascuns)

Procesarea se desfășoară pe baza interesului nostru legitim de îmbunătățire a stabilității și funcționalității site-ului. Datele nu vor fi transmise mai departe și nici nu vor fi folosite în alt fel. Ne rezervăm totuși dreptul să verificăm ulterior fișierele de jurnal ale serverului, în cazul în care existe motive certe care să indice o utilizare neconformă cu prevederile legale.

 

2. Contactul
Odată ce ne contactați (de ex., prin formularul de contact sau prin e-mail), vă sunt colectate datele cu caracter personal. Care date sunt colectate prin intermediul unui formular de contact reiese din respectivul formular. Aceste date sunt memorate și utilizate exclusiv cu scopul de a răspunde preocupărilor dvs. sau pentru stabilirea contactului și îndeplinirea cerințelor tehnice pe care le presupune acest lucru. Baza legală pentru prelucrarea datelor este interesul nostru legitim de a răspunde preocupării dvs.

 

3. Prelucrarea datelor în situația înregistrării unui cont de utilizator
Datele cu caracter personal sunt colectate și prelucrate, dacă ni le transmiteți pentru înregistrarea unui cont. Care date sunt colectate reiese din respectivul formular pentru introducerea datelor. Prin înregistrarea dumneavoastră ne confirmați ca sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale de către SC AGRO ANGEL PARTS MACHINERY SRL. Vă puteți oricând șterge contul, iar acest lucru este posibil prin transmiterea unui mesaj către mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

4. Folosirea datelor dvs. pentru publicitate directă prin înregistrarea pentru buletinul nostru informativ prin e-mail

Dacă vă înregistrați pentru buletinul nostru informativ prin e-mail, vă trimitem periodic informații despre ofertele noastre. Unica informație pe care trebuie să ne-o furnizați pentru trimiterea e-mailului este adresa dvs. de e-mail. Când vă înregistrați pentru buletinul informativ, stocăm adresa dvs. de IP, furnizată de furnizorul de servicii de internet (ISP), precum și data și ora înregistrării, pentru a putea detecta o eventuală folosire abuzivă ulterioară a adresei dvs. de e-mail. Datele colectate de noi cu ocazia înregistrării sunt folosite exclusiv în scopul direcționării publicității prin intermediul buletinului informativ. În orice moment vă puteți dezabona de la newsletter prin transmiterea unui mesaj către Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. După ce v-ați dezabonat, adresa dvs. de e-mail va fi imediat ștearsă din programul buletinului informativ.

Mai multe informații despre protecția datelor cu caracter personal puteți găsi la http://www.dataprotection.ro/?page=legislatie_comunitara&lang=ro

Agro Angel Parts Machinery SRL

Construim permanent baze solide pentru viitor prin profesionalism, si nivelul de abordare a conceptului de business luand in considerare asocierea brand-urilor comercializate cu tehnologia de ultima generatie, calitatea si rentabilitatea.

Colaboram cu cei mai buni specialisti in domeniu punand la dispozitia clientilor sai serviciul de garantie si post-garantie.

Urmarim securizarea afacerii creand strategii de dezvoltare a capacitatii de adaptare a comportamentului organizational la schimbarile pietei in actualul context economic.


 

 

 

Masini si utilaje agricole noi

si second hand

 

Piese de schimb

si consumabile originale

 

Service

profesionist

   Detalii de contact

DN 3 KM 65+600, 917150

Lehliu Gara, jud. Calarasi

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

+40 725 537 322