Tocatoare furaje Capello SPARTAN

Tocatore furaje Capello SPARTAN


tocator-furaje-spartan
018
02
0436
0586
064
11
Descriere

ELEGANT ȘI ROBUST

concepitaConceput pentru recoltarea integrală a tuturor tipurilor de furaje, atât de înălțime mare cât și medie, noul heder cu tăiere directă SPARTAN a luat naștere din dorința de a oferi o gamă tot mai amplă de echipamente pentru recoltat care să satisfacă multiplele exigențe contractorilor în pas cu noutățile.

 

TĂIERE PERFECTĂ

Aplicabil celor mai moderne mașini de recoltat furaje, dispune de un melc de alimentare oscilant cu diametru mare, permițând un flux regulat la toare tipurile de produs, chiar și în condiții dificile. Ceea ce îl face particular este faptul că are piese substituibile și material de rezistenșă mărită.

Transmisia la discuri este împărțită la jumătate, iar barele de cosit au o cutie de transmisie integrată posterior pentru a nu avea transmisii care să astupe partea centrală, punct în care se regăsesște acumlarea de material cosit și unde se pot crea mari probeme de blocaj.

taglio perfetto1Discurile cositoare sunt realizate în așa fel încât să aibă o suprapunere considerabilă a cuțitelor, permițând o tăiere perfectă chiar și in cazul plantelor dese și umede.

Cuțitele sunt cu prindere rapidă pentru a reduce drastic timpul de înlocuire fără a folosi chei.

Suprafețele cu profil conic special al discului de tăiere, împreună cu viteza melcului transportor au fost studiate tocmai pentru a permite furajului un flux lejer și uniform, garantându-i regularitatea și reducând puterea necesară chiar și la produsul culcat la pământ.

 

alimentazione costante

 

cura dettaglio

INGRIJIRE IN CEL MAI MIC DETALIU


Placa de agățare e oscilantă și astfel se poate adecva durității terenului.

SPARTAN este adaptabil tuturor tipurilor de mașini de recoltat furaje prin înlocuirea plăcii de agățare.

Construcția robustă, îngrijirea în la cel mai mic detaliu până la vopsire și controlul intens al calității sunt garantate de marca CAPELLO prezentă în câmp de mai mult de 35 de ani.

 

TIP

LĂȚIMEA DE TĂIERE (m)

NR. DISCURI

NR. CUȚITE

GREUTATE (kg)

SPARTAN 520

5,2

12

24

2400

SPARTAN 610

6,1

14

28

2700

Agro Angel Parts Machinery SRL

Construim permanent baze solide pentru viitor prin profesionalism, si nivelul de abordare a conceptului de business luand in considerare asocierea brand-urilor comercializate cu tehnologia de ultima generatie, calitatea si rentabilitatea.

Colaboram cu cei mai buni specialisti in domeniu punand la dispozitia clientilor sai serviciul de garantie si post-garantie.

Urmarim securizarea afacerii creand strategii de dezvoltare a capacitatii de adaptare a comportamentului organizational la schimbarile pietei in actualul context economic.


 

 

 

Masini si utilaje agricole noi

si second hand

 

Piese de schimb

si consumabile originale

 

Service

profesionist

   Detalii de contact

DN 3 KM 65+600, 917150

Lehliu Gara, jud. Calarasi

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

+40 725 537 322