Hedere Capello floarea-soarelui HELIANTHUS

Hedere Capello de floarea-soarelui HELIANTHUS


headere-floarea-soarelui-helianthus
helianthus_027
helianthus_035
helianthus_045
helianthus_059
helianthus_069
helianthus_079
Descriere

Hederul pentru recoltarea floarea soarelui HELIANTHUS adoptă un sistem de recoltă independent de numărul de rânduri. Acest lucru înseamnă că sarcina acestuia determină lățimea de recoltat fără a ține cont de distanța de semănat ce variază între 40 și 75 cm.

Tamburul este reglabil hidraulic în înălțime din cabina combinei pentru a regla constant înălțimile de tăiere în funcție de diferitele înălțimi și varietăți ale tulpinilor de floarea soarelui.

Până și viteza tamburului este reglabilă hidraulic din cabină (opțional) cu un kit ce permite sincronizarea lejeră și după bunul plac vitezei acestuia în funcție de viteza de înaintare.

Melcul este realizat dintr-o singură bucată fără a necesita suporți inetrmediari, permițând o alimentare perfectă in canalul transportor chair și în condiții de recoltat dificile.

Transmisia de la melc este asigurată de un limitator de cuplu ce menține integritatea acesteia în cazul blocajelor.

Toți arborii de transmisie sunt din oțel consolidat cu tratamente speciale de intărire la suprafață pentru a-i face rezistenți în timp la uzură.

Intregul sistem de tăiere este constituit din elemente de primă categorie, precum și cutia de transmisie a mișcării la lamă.

Despărțitoarele de lan sunt concepute pentru a reduce drastic pierderile de produs și sunt construite din oțel antiuzură.

Nici vopseaua nu este lăsată la întâmplare: CAPELLO vopsește toate produsele conform celor mai rigide standarde ISO în instalațiile cu depunere electrostatică de praf trecând cu brio cele mai grele teste.

Calitatea produsului este garantată de un brand corporatist cunocut în lume pentru fiabilitate și performanța propriilor produse.

 

 

TIPUL

LĂȚIMEA DE TĂIERE

LĂȚIMEA TOTALĂ

GREUTATEA

Helianthus 5700

5.7 mt.

6.3 mt.

1800 kg.

Helianthus 7500

7,5 mt.

8,0 mt.

2400 kg.

Helianthus 9400

9,4 mt.

9,9 mt.

2800 kg.

Agro Angel Parts Machinery SRL

Construim permanent baze solide pentru viitor prin profesionalism, si nivelul de abordare a conceptului de business luand in considerare asocierea brand-urilor comercializate cu tehnologia de ultima generatie, calitatea si rentabilitatea.

Colaboram cu cei mai buni specialisti in domeniu punand la dispozitia clientilor sai serviciul de garantie si post-garantie.

Urmarim securizarea afacerii creand strategii de dezvoltare a capacitatii de adaptare a comportamentului organizational la schimbarile pietei in actualul context economic.


 

 

 

Masini si utilaje agricole noi

si second hand

 

Piese de schimb

si consumabile originale

 

Service

profesionist

   Detalii de contact

DN 3 KM 65+600, 917150

Lehliu Gara, jud. Calarasi

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

+40 725 537 322