Despre noi
Despre noi - Agro Angel Parts Machinery

Cine suntem noi

Suntem o companie în dezvoltare pe piaţa pieselor de schimb şi a utilajelor agricole, dorind să contribuim la dezvoltarea sectorului agricol al economiei naţionale, neexploatat la realul potenţial în momentul de faţă.
Relaţionăm cu încredere cu partenerii noştri, căutând să atingem standarde profesionale şi etice înalte şi să fim un real exemplu de integritate, onestitate şi responsabilitate.
 Scopul nostru

este de a crea valoare adaugată fiecărui participant în relaţiile de business, prin oferirea soluţiilor de piese originale şi tehnici inovatoare pentru echipamentele utilizate în producţia agricolă.

Viziunea noastra

este de a deveni lider la nivel naţional, cu o cotă importantă de piaţă în rândul concurenţilor de top, garant al calităţii şi responsabilităţii, recunoscut pentru satisfacţia şi utilitatea pe care le-o oferă clienţilor, partenerilor şi investitorilor săi.

Solutia noastra

pentru obţinerea rezultatelor scontate şi atingerea obiectivelor organizaţionale ne focusăm pe promovarea valorilor companiei în toate activităţile desfăşurate.
 

Punem accent pe calitate


în acţiunile întreprinse pentru a reporta beneficii tuturor entităţilor integrate în canalul de distribuţie de la furnizor până la utilizatorul final, urmărind în acest mod,  ca furnizorii să vadă contribuţia lor la  rezultatele noastre, clienţii să aibă satisfacţia răspunsului prompt şi palpabil la cererile de ofertă adresate, iar angajaţii care îşi aduc aport în realizarea performanţelor companiei să lucreze într-un mediu confortabil şi motivaţional, sprijiniţi de numeroase training-uri ce le asigură dezvoltarea profesională.
 

    Dealer autorizat în România

Avem 4 vizitatori și nici un membru online

Agriaffaires utilaje agricole

Agro Angel Parts Machinery SRL

Construim permanent baze solide pentru viitor prin profesionalism, si nivelul de abordare a conceptului de business luand in considerare asocierea brand-urilor comercializate cu tehnologia de ultima generatie, calitatea si rentabilitatea.

Colaboram cu cei mai buni specialisti in domeniu punand la dispozitia clientilor sai serviciul de garantie si post-garantie.

Urmarim securizarea afacerii creand strategii de dezvoltare a capacitatii de adaptare a comportamentului organizational la schimbarile pietei in actualul context economic.


 

 

 

Masini si utilaje agricole noi

si second hand

 

Piese de schimb

si consumabile originale

 

Service

profesionist

   Detalii de contact

DN 3 KM 65+600, 917150

Lehliu Gara, jud. Calarasi

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

+40 725 537 322